• 10.000+ relatiegeschenken
  • Gratis digitale proefdruk
  • CO₂ neutrale website

07-02-2022

pixelvector

Wat is een vectorbestand?

Waarom het belangrijk is vectorbestanden aan te leveren

Wat is er nou leuker dan klanten en leveranciers echt iets unieks te geven? Relatiegeschenken zijn op zichzelf al een geweldige manier om aan klantenbinding te doen. U zult zich hiermee onderscheiden, want gebaren zeggen immers zoveel meer dan woorden alleen. Toch is er nog iets beters te bedenken dan een 'gewoon' relatiegeschenk. De gepersonaliseerde versie zal helemaal een schot in de roos zijn, want het een tastbare verwijzing naar uw onderneming. Het uitgebreide assortiment relatiegeschenken bij INTER Relatiegeschenken biedt voor ieder wat wils. Ook voor uw onderneming, uw klant en uw leveranciers zit er het perfecte geschenk tussen.

Logo, afbeelding of tekst

Om een relatiegeschenk scherp en in hoge kwaliteit te bedrukken is een scherp logo van hoge resolutie de juiste eerste stap. Gelukkig zijn wij bij INTER Relatiegeschenken gespecialiseerd in het bedrukken van onze producten. U bent dus bij ons aan het juiste adres voor al uw wensen rondom bedrukkingen. Omdat wij werken met materialen van hoge kwaliteit is bedrukken een mooie manier het geschenk nog mooier te maken. Of u nou uw logo, een afbeelding of juist een tekst op het relatiegeschenk van uw keuze wenst, wij staan u graag met raad en daad terzijde.

Altijd de beste kwaliteit bedrukking

Zoals gezegd is bedrukken een vak apart. Neem nou begrippen als vector- en pixelbestanden. Klinkt misschien erg ingewikkeld, maar dat valt reuze mee. Een vectorbestand is iets bijzonders, omdat dit type bestanden zowel vergroot als verkleind kan worden zonder aan kwaliteit in te leveren. Dit is bij een pixelbestand zoals een JPG-bestand bijvoorbeeld niet mogelijk. Een vectorbestand bestaat niet uit pixels, maar uit vectoren (lijnen).

Pixels VS vectoren

Hoe kan een vectorbestand nou zo wezenlijk verschillen van een pixelbestand? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Een vector is als het ware een pad dat tussen twee punten loopt. Omdat deze paden verschillende vormen aan kunnen nemen zal het resultaat niet blokkerig worden. Als het bestand vergroot of verkleind wordt worden de paden opnieuw berekend. Zelfs de indeling van de kleuren wordt aangepast. Het resultaat is dat het bestand altijd de juiste scherpte en verhouding houdt, ongeacht het formaat.

Digitale proefdruk

Wanneer u een relatiegeschenk bij ons heeft uitgezocht en deze wilt laten bedrukken, dan is dat natuurlijk mogelijk. Wij zullen u dan vragen om uw afbeelding, logo of tekst als vectorbestand aan ons aan te leveren. Zo kunnen wij u garanderen dat het resultaat uw verwachtingen zal overtreffen. Voordat wij tot definitieve druk over gaan zullen wij u altijd een digitale proefdruk sturen. Deze kunt u dan uitgebreid bekijken om te zien of het naar wens is. Indien dat het geval is, zullen wij uw relatiegeschenken met uiterste zorg en precisie bedrukken.