• 10.000+ relatiegeschenken
  • Gratis digitale proefdruk
  • CO₂ neutrale website

01-08-2023

rsz_21img_6659

Totebags: De stijlvolle metgezel voor elk festival of evenement!

Bedrukt met jouw unieke ontwerp


In de levendige wereld van festivals en evenementen is één accessoire uitgegroeid tot een onmisbare metgezel:  De veelzijdige en milieuvriendelijke totebag. Deze praktische tassen hebben enorm aan populariteit gewonnen onder bezoekers van onder andere festivals vanwege hun functionaliteit en trendy ontwerpen. Bedruk de totebag met jouw logo of uniek ontwerp je hebt de perfecte giveaway. 


Praktisch en goed voor het milieu

Totebags worden gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen, waardoor ze de ideale keuze zijn voor milieubewuste festivalgangers. Met jouw (unieke) ontwerp steel jij ook de show!  Hun herbruikbare karakter vermindert niet alleen plastic afval, maar toont ook een toewijding aan duurzaam leven, wat perfect aansluit bij de waarden van vele evenementen. Verder dan hun ecologische eigenschappen, bieden totebags voldoende ruimte om essentiële benodigdheden voor een dag vol festiviteiten op te bergen. Van zonnebrandcrème en waterflessen tot snacks en souvenirs, deze tassen hebben ruimte voor alles. Dankzij hun stevige handvatten en lichtgewicht ontwerp zijn ze comfortabel om de hele dag te dragen. Perfect om als relatiegeschenk weg te geven op een evenement! 

Veelzijdig en modieus

Wat totebags echt onderscheidt, is hun veelzijdigheid. Terwijl ze tijdens het evenement dienen als praktische draagtassen, transformeren ze moeiteloos tot stijlvolle accessoires wanneer ze gecombineerd worden met verschillende outfits.  De totebag biedt een breed scala aan mogelijkheden voor betoverende ontwerpen, kleuren en patronen. Een bedrukking in 1 kleur of full colour. (Bijna)alles is mogelijk op deze veelzijdige katoenen tas. Laat verschillende ontwerpen maken en bedruk tassen als giveaway of verkoop ze op een evenement voor een leuke prijs. Zo is er voor ieder wat wils.


Een kiekje met de tote 

Totebags zijn zelfs uitgegroeid tot verzamelobjecten bij sommige festivals, waar jaarlijks exclusieve ontwerpen worden uitgebracht, wat een gevoel van gemeenschap creëert onder de bezoekers. Terwijl mensen trots hun totebags dragen, tonen ze niet alleen hun liefde voor het evenement, maar bevorderen ze ook gesprekken en connecties met gelijkgestemde festival enthousiastelingen. Heb je een band en wil je leuke merchandise verkopen of sta je met je bedrijf op een festival? Laat leuke totebags bedrukken die ook het gesprek van de dag worden!

In het tijdperk van Instagram en sociale media hebben totebags ook een plaatsje veroverd als modieuze fotoprops. Mensen poseren graag met hun unieke tassen op foto's, waardoor ze een visueel dagboek van hun evenement ervaringen creëren en de opwinding delen met vrienden en volgers. Zo blijft jouw bedrijf in beeld! Van muziekfestivals tot voedselbeurzen en culturele bijeenkomsten zijn totebags een onafscheidelijk onderdeel geworden van de moderne bezoeker. Deze betrouwbare metgezellen bieden gemak, stijl en een vleugje milieubewustzijn, waardoor ze het ultieme accessoire zijn. 

Blijf in beeld met een prachtig bedrukte totebag!