• 10.000+ relatiegeschenken
  • Gratis digitale proefdruk
  • CO₂ neutrale website

02-03-2022

BIC J26 shopping

Reclameaanstekers bedrukken

Aanstekers bedrukken

Bedrukte aanstekers zijn populaire promotieartikelen, omdat ze veel gebruikt worden en goedkoop te bedrukken zijn. Je laat aanstekers bedrukken met jouw toffe ontwerp bij INTER Relatiegeschenken. Je kiest uit populaire aanstekermerken, zoals BIC en Cricket. We verkopen aanstekers in verschillende kleuren waar we jouw logo of ontwerp op kunnen drukken. Kies bijvoorbeeld voor een handige stormaansteker die bij iedere weersomstandigheid werkt of voor een elektrische aansteker die opgeladen kan worden. Met bedrukte aanstekers maak je makkelijk reclame!

Reclameaanstekers als promotiemateriaal

Aanstekers zijn het perfecte promotiemiddel. Ze zijn voordelig, kunnen makkelijk bedrukt worden en zijn geschikt voor iedereen. Met een bedrukte aansteker steek je kaarsen, het gasfornuis of de barbecue aan. In allerlei situaties komt een aansteker van pas en zo maak je eenvoudig reclame met jouw bedrukte exemplaren. De voordelige aanstekers kun je gratis uitdelen op evenementen of meegeven aan klanten in je winkel bij een aankoop van een bepaald bedrag. Je laat een gaaf ontwerp op de aanstekers drukken en maakt zo een goed indruk.

BIC aanstekers

Van het populaire merk BIC verkopen we verschillende modellen aanstekers. Je kiest bijvoorbeeld voor een voordelig model om gratis uit te delen of voor een luxer model om aan je relaties cadeau te doen. BIC aanstekers bedruk je op de voor- en achterzijde met jouw logo of een ander gaaf ontwerp. Met een BIC aansteker met een luxe aanstekerhoes maak je een goede indruk, zeker wanneer je een tof ontwerp op de aanstekers laat drukken. Voor het aansteken van een gasfornuis kies je voor de BIC Mega aansteker met een langere hals, waardoor je je vingers nooit verbrandt.

Cricket aanstekers

Een ander populair aanstekermerk is Cricket. Van het merk Cricket vind je vrolijk gekleurde aanstekers in ons assortiment. Je kiest bijvoorbeeld voor een geel of een rood exemplaar waar je je ontwerp op laat drukken. Deze wegwerpaanstekers laat je op twee zijden bedrukken. Op de ene zijde laat je bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam en logo drukken, terwijl je op de andere kant een gave print of een mooie spreuk zet. Je kunt ook kiezen voor bedrijfsgegevens, zoals het adres van je winkel of website. Een bedrukte Cricket aansteker komt altijd van pas!

Stormaanstekers

Stormaanstekers zijn ideaal voor alle weersomstandigheden. Ook in de regen of wind maakt een stormaansteker een perfecte vlam. Voor kampeertrips is een stormaansteker dan ook ideaal. Je laat de stormaanstekers bedrukken met een logo of een ander ontwerp naar keuze. Vaak is een combinatie van beide elementen mogelijk, omdat de stormaanstekers op twee zijden bedrukt kunnen worden. Zo gebruik je de ene zijde voor reclame en de andere helft voor je toffe ontwerp!

Elektrische aanstekers

Elektrische aanstekers werken zonder vlam en dat maakt ze een stuk veiliger dan gasaanstekers. Een elektrische aansteker is dan ook een leuk en veilig relatiegeschenk. Je kunt elektrische aanstekers laten bedrukken met een leuke print of met een mooie quote. Op de andere zijde laat je je logo of bedrijfsnaam drukken. Zeker voor buitenactiviteiten zijn elektrische aanstekers ideaal. Bestaat je doelgroep uit actieve mensen die graag buitenactiviteiten ondernemen? Dan zijn de elektrische aanstekers als relatiegeschenk een super goed idee!

Goedkoop aanstekers bedrukken

Bij INTER Relatiegeschenken laat je goedkope aanstekers bedrukken. Je vindt niet alleen goedkope aanstekers in ons assortiment, maar laat deze ook nog eens voordelig bedrukken. Goedkope aanstekers zijn ideaal ter promotie van je bedrijf. Je deelt deze bedrukte aanstekers gratis uit aan je doelgroep, om zo makkelijk en voordelig reclame te maken. Vaak zijn de goedkoopste aanstekers wegwerpaanstekers en dus maak je maar een bepaalde tijd reclame. Liever reclame maken op de lange termijn? Dan kies je voor navulbare exemplaren.

Gekleurde aanstekers

Gekleurde aanstekers zijn een mooie manier om de identiteit van je bedrijf goed naar voren te brengen. Kies voor aanstekers in een van de kleuren van je huisstijl en laat deze bedrukken met een logo of een ander tof ontwerp. Door de kleur van je bedrijf te combineren met je logo, zorg je voor een herkenbaar promotiemiddel. Heb je een gekleurd ontwerp voor op de aanstekers? Dan kun je uiteraard ook op witte of zwarte aanstekers drukken en trekt je ontwerp zelf alle aandacht.