• 10.000+ relatiegeschenken
  • Gratis digitale proefdruk
  • CO₂ neutrale website

29-05-2023

cup250ml

Hardcups met logo voor je evenement

Herbruikbare hardcups: Dé trend voor festivals en evenementen

Festivals en evenementen zijn de perfecte gelegenheid om te genieten van muziek, lekker eten en de levendige sfeer. Maar vaak blijft er na afloop een grote hoeveelheid plastic afval achter. Gelukkig zijn er oplossingen die de impact van evenementen op het milieu kunnen verminderen, zoals herbruikbare hardcups. Deze stevige, herbruikbare bekers bieden talloze voordelen en kunnen zelfs worden bedrukt met logo's van sponsors of evenementen. In dit artikel zullen we de (bedrukkings)mogelijkheden & voordelen die ze bieden nader bekijken.

De voordelen van herbruikbare hardcups

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: In vergelijking met wegwerpbekers verminderen herbruikbare hardcups aanzienlijk de hoeveelheid afval die op festivals en evenementen wordt geproduceerd. Ze kunnen keer op keer worden gebruikt en dragen zo bij aan een schonere en groenere omgeving. Door te kiezen voor herbruikbare bekers, laten evenementenorganisatoren zien dat ze zich inzetten voor duurzaamheid en het verminderen van hun ecologische voetafdruk.

Kostenbesparing: Hoewel de initiële investering in herbruikbare bekers hoger kan zijn dan bij wegwerpbekers, kunnen evenementenorganisatoren op de lange termijn aanzienlijke besparingen realiseren. In plaats van steeds nieuwe bekers te moeten aanschaffen, kunnen ze de herbruikbare bekers keer op keer gebruiken, wat resulteert in aanzienlijk lagere kosten op de lange termijn. Onze hardcups zijn leverbaar in 250300 & 500 milliliter.

Veiligheid en kwaliteit: Onze herbruikbare hardcups zijn gemaakt van hoogwaardig, BPA-vrij kunststof dat getest is voor de hoogste voedselnormen. Ze zijn stevig en kunnen goed tegen een stootje, waardoor ze perfect zijn voor de drukte en het enthousiasme van festivals en evenementen.

Bedrukkingsmogelijkheden

Nu we de voordelen van herbruikbare hardcups hebben besproken, laten we eens kijken naar de mogelijkheden voor het bedrukken van deze bekers. Of het nu gaat om het weergeven van een sponsorlogo of het versterken van de merkidentiteit van het evenement, het bedrukken van herbruikbare bekers biedt eindeloze mogelijkheden om op te vallen in de menigte.

Zeefdruk: Zeefdruk is een populaire printtechniek die wordt gebruikt om duurzame, hoogwaardige afdrukken te maken. Met deze techniek kunnen heldere, levendige kleuren middels Pantone kleuren worden gedrukt op de bekers. Zeefdruk is een techniek die voordeliger is bij hogere afnames (vanaf 1.000 stuks) en welke per volle kleur wordt toegepast. Een ontwerp in 1,2 of 3 volle kleuren? Dan is zeefdruk vaak de beste druktechniek.

Digitale print: Digitale printtechnologie biedt een hogere mate van flexibiliteit en maakt het mogelijk om complexe ontwerpen met meerdere kleuren en verlopen op herbruikbare bekers af te drukken. Met digitale print kunnen foto's, illustraties en gedetailleerde ontwerpen tot leven komen, waardoor de bekers een echt unieke uitstraling krijgen.

Levertijden

Bij het organiseren van een festival of evenement is timing essentieel. Daarom bieden wij een snelle levering van herbruikbare bedrukte hardcups, al vanaf 4 werkdagen. Of het nu gaat om een groot muziekfestival of een intiem buurtfeest, wij begrijpen dat elke gelegenheid belangrijk is. Daarom hebben we de minimale afname laag gehouden, met slechts 50 stuks. Zo kunnen zelfs kleine foodtruckfestivals en buurtfeesten genieten van de voordelen van herbruikbare hardcups met een gepersonaliseerde touch.

Nieuwe wetgeving vanaf januari 2024.

Vanaf januari 2024 treedt er nieuwe wetgeving in werking met betrekking tot wegwerpplastic bekers. Deze wet heeft tot doel het verminderen van plastic afval en het bevorderen van duurzaamheid. Volgens de nieuwe regels zullen wegwerpplastic bekers verboden worden in openbare gelegenheden, zoals restaurants, cafés en evenementen. In plaats daarvan worden herbruikbare alternatieven aangemoedigd, zoals bekers gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal of materialen die gerecycled kunnen worden. Bovendien kunnen ze worden bedrukt met prachtige ontwerpen en logo's, waardoor ze een fantastisch promotiemiddel worden voor sponsors en evenementenorganisatoren.

Dus, of je nu een groot festival organiseert of een klein buurtfeest, overweeg nu alvast de overstap naar herbruikbare hardcups. Ze zijn milieuvriendelijk, kostenbesparend en bieden talloze mogelijkheden voor het bedrukken van unieke ontwerpen. Met snelle levering en een minimale afname van slechts 50 stuks, is er geen reden om niet te kiezen voor deze kleurrijke, duurzame trend!