• 10.000+ relatiegeschenken
  • Gratis digitale proefdruk
  • CO₂ neutrale website

26-07-2023

rsz_11pexels-ioana-motoc-13927079

De beste relatiegeschenken voor een druilige herfst

De beste relatiegeschenken voor de herfst

Hoewel je het vandaag niet zou zeggen met alle regen is het nog hartje zomer. Voor je het weet staat de herfst voor de deur en zijn de regenachtige dagen in aantocht. Dan is het weer tijd om na te denken over warme en attente geschenken voor je zakelijke relaties. Relatiegeschenken zijn een geweldige manier om waardering te tonen en banden te versterken, vooral in deze grijze en sombere tijd van het jaar. In deze blog presenteren we enkele perfecte relatiegeschenken die je zakelijke contacten opfleuren en tegelijkertijd hun nut bewijzen tijdens een druilige herfstdag.

Herbruikbare Koffiebekers : handig en duurzaam

Een van de meest populaire en milieuvriendelijke geschenken van de afgelopen jaren zijn herbruikbare koffiebekers. Terwijl de regen tegen de ramen tikt, zullen je zakelijke relaties hun warme drankjes graag meenemen in een stijlvolle en duurzame beker. Kies voor koffiebekers die goed geïsoleerd zijn, zodat je favoriete drankje lekker warm blijft. Door de koffiebeker te bedrukken met het logo van jouw bedrijf, maak je het extra persoonlijk en vergroot je de zichtbaarheid van je merk. Er zijn verschillende soorten koffiebekers afhankelijk waar je de duurzame bekers voor wilt gaan gebruiken. Kies voor een volledig afsluitbare koffiebeker die makkelijk mee kan in de tas of voor een schroefdeksel met opening voor gebruik op kantoor of binnenshuis. Ook in materiaal heb je de keuze tussen bijvoorbeeld kunststof, metaal of bamboe bekers met een siliconen grip. Ga je voor volledig duurzaam, kies dan voor de TopEarth koffiebekers. Deze worden vervaardigd uit 95% bio kunststof gemaakt uit suikerriet. Deze 100% recyclebare bekers voldoen aan de strengste voedselveiligheidsvoorschriften en zijn zo stevig dat ze onbreekbaar zijn.

Bedrukte Paraplu's: het ideale visitekaartje

In de herfst kan het weer onvoorspelbaar zijn en regenbuien kunnen plotseling toeslaan. Hierdoor zijn bedrukte paraplu's een fantastisch relatiegeschenk om weg te geven. Door een stevige en stijlvolle paraplu met logo te schenken, laat je zien dat je aan je relaties denkt tijdens de natte dagen. Bovendien fungeert een bedrukte paraplu als een ideaal visitekaartje voor jouw bedrijf, aangezien het logo zich overal op straat zal laten zien wanneer ze de paraplu gebruiken. Kies voor een opvouwbare of doorzichtige paraplu. Ook stormparaplu's zijn deze dagen niet onhandig. Zo kunnen je relaties ook op stormachtige dagen op je rekenen. Paraplu's zijn ook in een kleine oplage vanaf 10 stuks al te bedrukken. Is het weerbericht voor je evenement omgeslagen en heb je met spoed paraplu's nodig? INTER Relatiegeschenken kan in overleg al binnen 3 (werk)dagen de paraplu's bedrukt leveren. Probleem opgelost!

Aanstekers: een tijdloos geschenk

Tijdens de herfstavonden kunnen kaarsen een warm en gezellig gevoel creëren in huis. Hier hebben we handige kaarsenaanstekers voor! Of denk aan het aansteken van de open haard of vuurkorf op een mooie herfstavond. Voor deze gelegenheden zijn bedrukte aanstekers een ideaal praktisch geschenk. Met jouw merknaam op de aanstekers herinner je je relaties keer op keer aan je bedrijf, terwijl ze genieten van een ontspannen en knusse herfstsfeer. Bovenaan staan toch de BIC aanstekers. Deze zijn licht, veilig en betrouwbaar en geven tot wel 3000 vlammen per aansteker. Door de strenge kwaliteitscontrole van BIC ben je verzekerd van een hoge kwaliteit aansteker. We bieden een ruim assortiment BIC aanstekers aan zoals de J26 maxi, J23 & J25 en adviseren je graag. Laat de (BIC) aanstekers bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam en zorg voor licht in donkere dagen.
Mokken : Voor een heerlijke mok warme chocolademelk Op een koude herfstdag heerlijk voor de open haard met een grote mok warme choco. Heerlijk zulke dagen! Bedrukte mokken zijn perfect voor interne branding of een leuke giveaway tijdens de herfstdagen. Iedereen op kantoor een lekkere mok met warme drank naar keuze aanbieden met jouw logo of andere tekst. Mokken zijn hiervoor ideaal omdat (bijna) alles hierop gedrukt kan worden van 1 kleur tot full colour. Op elk bureau een mooie mok met het logo van jouw bedrijf. Duurzaam en leuk om naar te kijken! Onze mokken zijn ook verkrijgbaar in kleine oplage. We kunnen de mokken al vanaf 10 stuks bedrukt leveren. Razendsnelle levering nodig? In overleg is veel mogelijk. Precies op tijd voor een heerlijk bakkie!


Een warme en professionele uitstraling

In deze herfstperiode is het belangrijk om je zakelijke relaties te laten zien dat je aan hen denkt. Met de juiste relatiegeschenken kun je zowel warmte als professionaliteit uitstralen. Herbruikbare koffiebekers, bedrukte paraplu's, mokken en aanstekers zijn uitstekende keuzes die je relaties zullen waarderen en die jouw bedrijfsnaam in de schijnwerpers zetten.