• 10.000+ relatiegeschenken
  • Gratis digitale proefdruk
  • CO₂ neutrale website

08-02-2022

tasjeslinnenkatoen

Bedrukte (katoenen) tassen ter promotie!

Tassen bedrukken

Bedrukte tassen zijn populair als relatiegeschenk & promotiemateriaal en dat is niet zonder reden. Een bedrukte tas ziet er tof uit, maar is ook een handig item om te hebben. Bedrukte tassen zijn bij uitstek geschikt om uit te delen op bijvoorbeeld een beurs. Er zijn veel verschillende soorten tassen. In deze blog leggen we graag het verschil uit tussen diverse typen tassen.

-Boodschappentassen: Eén van de populairste tassen uit onze collectie. Ook wel bekend als de shopper. Je gaat even snel naar de supermarkt en neemt natuurlijk geen plastic tasje mee! Neem een mooie herbruikbare shopper mee voor de boodschappen. Zo hoef je aan de kassa geen plastic tasje te kopen, wat weer scheelt in de kosten. Subcategorieën: big shoppersopvouwbare boodschappentasjes

-Draagtassen: Ken je dat? Dat je met een tas over straat loopt die bijna over de grond heen schraapt. Grote kans dat dit eigenlijk een schoudertas is. Een draagtas is zoals de naam al doet vermoeden, geschikt om naast het lichaam te dragen. Een draagtas is vaak voorzien van korte of middellange hengsels. Subcategorieën: vilten draagtassenpapieren draagtassenjute draagtassen

-Schoudertassen: Het tegenovergestelde van de bovengenoemde draagtas is de schoudertas. Erg handig, deze tasjes met lange hengsels zijn eenvoudig over de schouder te dragen. Wel zo comfortabel als je even gaat winkelen! Subcategorieën: katoenen schoudertassen

-Reistassen: Ik ga op reis en neem mee: een reistas! Bekende reistassen zijn trolleys. Maar ook andere tassen die je on-the-go meeneemt zoals een strandtas behoort onder noemer reistas. Subcategorieën: koffers & trolleysstrandtassentoilettassenkoeltassenlaptoptassen.

-Rugtassen: Een tas met een hoge bruikbaarheid. We verkopen onder andere rugzakken waarin je je laptop veilig kunt opbergen, kleine goedkope reclame rugzakjes en grote rugzakken voor excursies en reizen. Op een rugzak kun je je bedrijfslogo laten drukken. Kies bijvoorbeeld voor een rugzak in een van je huisstijlkleuren, zodat de tas past bij je bedrijf. Promo rugzakjes zijn ideaal om gratis uit te delen op evenementen, bijvoorbeeld met flyers of ander promotiemateriaal erin. Op zoek naar een toffe en bijzondere rugzak? Dan kies je voor een gelamineerde papieren rugzak! Subcategorieën:  luxe rugzakkengoedkope rugzakjes.

Onze 4 populairste typen tassen: tromgeroffel...


1) Linnen & katoenen tasjes

Een van de populairste tasjes om te bedrukken is nog steeds de katoenen tas! Katoenen tassen zijn veelzijdig inzetbaar: je stopt er wat boodschappen in, doet er spullen in die niet meer in je rugzak passen en hangt de gevulde tas over je schouder terwijl je onderweg bent. Linnen tasjes zijn voordelig en je laat ze bedrukken met jouw ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor een stoere print, een inspirerende quote of voor een groot logo op de tas. Bedrukt aan 1 of 2 zijdes. Linnen tasjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met korte of lange hengsels. Je vindt altijd een tasje dat bij je wensen past!

2) Boodschappentassen

Iedereen heeft een boodschappentas nodig bij een bezoek aan de supermarkt en dat maakt bedrukte boodschappentassen tot ideale promotiemiddelen. In ons assortiment vind je duurzame, gekleurde exemplaren en goedkope budget shoppers. Door deze bedrukte boodschappentassen uit te delen aan je klanten of relaties maak je reclame in verschillende supermarkten. Jouw logo wordt bij iedere keer boodschappen doen gezien door iedereen in de supermarkt. Een bedrukte boodschappentas met een logo ziet er super uit, maar je kunt ook kiezen voor een andere print of een combinatie van de twee.

3) Rugzakken & rugzakjes

Verras je medewerkers met een rugzak als relatiegeschenk. We verkopen onder andere rugzakken waarin je je laptop veilig kunt opbergen, kleine promo rugzakjes en grote rugzakken voor excursies en reizen. Op een rugzak kun je je bedrijfslogo laten drukken. Kies bijvoorbeeld voor een rugzak in een van je huisstijlkleuren, zodat de tas past bij je bedrijf. Promo rugzakjes zijn ideaal om gratis uit te delen op evenementen, bijvoorbeeld met flyers of ander promotiemateriaal erin. Op zoek naar een toffe en bijzondere rugzak? Dan kies je voor een gelamineerde papieren rugzak!

Duurzame tassen bedrukken

Op zoek naar duurzame promotiemiddelen of relatiegeschenken? In ons assortiment vind je diverse milieuvriendelijke tassen. Je laat bijvoorbeeld schoudertasjes van katoen met OEKO-TEX® certificering bedrukken met jouw gave print. Een jute shopper is een goede keuze wanneer je op zoek bent naar duurzame boodschappentassen. Ook leuk: herbruikbare groente- en fruitzakjes met daarop jouw logo. Met duurzame tassen laat je zien waar je als bedrijf voor staat en maak je een goede indruk op je klanten of relaties.